Predstavitev novega albuma Pol S na razprodanem koncertu!

V SiTi teatru so 1.12. Hamo & Tribute 2 Love pred množično publiko svojih oboževalcev, na razprodanem koncertu, predstavili svoj novi album – Pol S. Ljubezen je odzvanjala od sten nabito polnega SiTi teatra, ob koncu koncerta pa so se obiskovalci lahko pohvalili z hripavim Hamovim glasom, saj z glasilkami, na kar 2 uri in pol trajajočem koncertu, niso varčevali.

Fantje so vsekakor pripravili vrhunski koncert z akustičnim in električnim setom ter predstavili vse uspešnice z njihovim posebnim pečatom. Poslušalci so bili priča fuziji bluesa in rocka na električnem odru, od skladbe do skladbe pa so jih Hamo & Tribute 2 Love popeljali z izkušenostjo starih odrskih mačkov. Odlično so izvedli priljubljene skladbe kot so: Rožice, Pol, Dejva bit čist bliz, Gremo se igrat boga in še mnoge druge. Fantje so bili uigrani, v odlični formi in polni energije, ki je kar preskakovala med člani skupine in občinstvom. Prav v SiTi teatru so fantje marca letos, že prvi dan, razprodali omejeno naklado vinilnega albuma Pol in temu je sledilo še skoraj štirideset razprodanih koncertov. Za njimi je letos že pestra koncertna sezona, vse izkušnje pa so s pridom uporabili na sinočnjem koncertu.

Na tokratnem vrhunskem koncertu so Hamo & Tribute 2 Love premierno predstavili čisto sveži plošček – Pol S. Pol S je namenjen vsem ljubiteljem glasbe, ki doma žal nimajo gramofona in bo na voljo na vseh njihovih koncertih. Srebrne zgoščenke v čisto posebni srebrni embalaži res ne gre spregledati, plošček pa je opremljen tudi s številnimi malimi detajli, ki jih opazi le izkušeno oko. Med novimi skladbami z Pol S, predstavljenimi na koncertu, smo lahko slišali tudi single Gospa Magister, ki jo je skupina pred kratkim ovekovečila tudi v novem videospotu. Zelo barvit in razgiban videospot se je že priljubil oboževalcem in zakorakal tudi po družbenih omrežjih. Svoje navdušenje nad snemanjem spota in številnimi preoblekami je Hamo s pridom uporabil tudi za malo presenečenje med odmorom in predstavil čisto posebno video recenzijo novega albuma, ki je do solz nasmejala celotno dvorano. Hamo & Tribute 2 Love so čudovito izpeljali čisto poseben koncert za začetek prazničnega decembra in upravičili pričakovanja tudi najbolj zahtevnih. Ker je bil koncert že pred časom razprodan so odprli tudi dodatni koncertni termin, da bi ogled omogočili kar največ svojim oboževalcem.