Vreme za lubezen • Hamo & Tribute 2 Love • 16. november, CVETLIČARNA

Na oder ljubljanske Cvetličarne prihajajo najbolj cvetoče rožice ta hip; Hamo & Tribute 2 Love. Njihovi koncerti so utelešena energija, ki jo redko srečamo v tolikšnih presežkih. Tudi zato, verjetno, letošnja turneja 3p skoraj ni premogla koncerta, pred katerim ni pisalo Razprodano. Februarja so predstavili vinilno različico albuma 3p, ki je požela fantastične kritike, zdaj pa je po mnenju apostolov l’ubezni čas, da vinilni 3p zgostijo na cedejko. Napovedujejo še več pesmi in še bolj zal’ubl’eno atmosfero. Kakšno bo vreme 16. novembra, težko napovemo, z gotovostjo pa lahko trdimo, da obiskovalke in obiskovalce Cvetličarne čaka Vreme za lubezen in Hamo & Tribute 2 Love v najboljši možni obliki. Pustimo se zapeljati l’ubezni, gremo še mal dlje, v rožicah in čist’ bliz’.

VSTOPNICE ➡ goo.gl/hJnWPY

Album 3P (trip), je potovanje, je stanje duha, je oda ljubeznim vseh vrst, poklon začetkom, trajanju in koncem, je bolj ali manj ljubezenska zgodba med glasbeniki in ljudmi, ki so jim pripravljeni prisluhniti. Je blues, je rock, je folk . Je vse, kar sem pričakoval in nič manj od tega, kar si poslušalec zasluži.
– Andrej Karoli (vir:val202.rtvslo.si)

Bluzovska pripovednost ne zahteva odkrivanja novih estetskih tehnik. Tudi če se verzi, zapeti po bluzovsko, ponavljajo minuto ali več ali pa kar pol songa je še vedno vse lepo in prav. Edino, kar pri bluzu res šteje, je prepričljivost. In 3p je prepričljiv album, zelo prepričljiv.
– Matjaž Ambrožič (vir:rtvslo.si)

Če si večni romantik, ki ne zna kelnarci K. rečt, pismo, tak si lepa, da bi spucal z jezikom najprej šank, pol pa še tebe, pa vseeno verjameš, da boš enkrat tega spet sposoben… Potem je 3P najboljši izlet. Pol je bil poredni blues rock za dva. 3P je lahko tudi za enega, če sta dva neločljivo eno.
– Jaša Lorenčič (vir:urbani.si)

Hamo & Tribute 2 Love s svojim najnovejšim albumom 3P ponovno kažejo, da so prav posebna skupina in to ne samo znotraj slovenske glasbene scene.
– Hemingwey (vir:kioskhmhm.com)

Njihov glasbeni pristop je preprost in ne vsebuje prodajanja megle. To je skupina glasbenikov, ki ve kaj hoče, to zna povedati, odigrati in pri tem ni pretenciozna, pač pa ostaja iskrena.
– Zdenko Matoz (vir: delo.si)